Gardiner –
Textilier för alla rum

gardiner_topI vår breda kollektion inredningstyger finns någor för alla rum. Från vardagsrummet hemma till styrelserummet på företaget. Specialtextilier som brandklassade, luftrenande, ljudabsorberande eller ljus- och värmereflekterande textilier finns också i vårt utbud. Vi har ett stort sortiment av hissgardiner, panelgardiner, gardinkappor och gardiner i alla prisklasser. Du hittar alltid något som passar dig. Vi strävar alltid efter att enbart leverera gardiner av högsta kvalité, allt för att du som kund skall bli nöjd.

Vi har många olika alternativ till uppsättning som exvis veckband, öljetter, hällor, hällband och kanaler. Prata med oss så tar vi fram den bästa lösningen för era lokaler.

Dina fönster utgör ett viktigt blickfång, de släpper in solens strålar och hjälper till att skapa en stämning i ditt hem eller arbetsplats. Därför är det viktigt vad du placerar runt dina fönster, i vårt breda sortiment hittar du nånting för alla stilar. Välkommen in för tips och rådgivning eller om du vill ha mer information så kontakta oss gärna.

Exempel från leverantörer